Videoklipp av 10 saker du inte visste

30 saker du inte visste att du ville veta! Nyheter

10 saker du inte visste om människokroppen

Clippy, del 1; Clippy, del 2; Hatad innan lansering och ett ständigt återkommande skämt på nätet. Men vet du varför? Här har vi listat 10 saker du inte visste om Sverige. Har du till exempel koll på hur stor andel män som kan utföra oralsex på dig själv. Hälsofarligt: 50 matprodukter du bör undvika äta och dricka. Men riktigt så är inte fallet, och därför bjuder vi här på tio intressanta fakta om landet Finland. 01) I Finland finns det fler bastus än bilar. Idag bjuder vi på fakta om Irland – 30 saker som du (kanske) inte visste. Information som du inte visste om men som du nu bara måste få veta. Vägningen sker diskret med din coach, inte inför alla andra. Många tror att vägning hos ViktVäktarna är att man står inför andra medlemmar och alla tittar på. Vi har samlat en rad fakta om vår livgivande stjärna solen. Men här är åtminstone tio fakta du antagligen inte hade en susning om gällande Italien. 01) Runt 3,000 euro (cirka 30 000. En vuxen person pruttar mellan 20-25 gånger om dagen. Här är 10 saker som du kanske inte visste om ViktVäktarna. Microsofts digitala assistent Clippy fick sannerligen inte något smärtfritt liv. Facebook 0. Twitter 0. Reddit. Det har ju trillat in en hel del nya prenumeranter på min youtubekanal (yay) och även nya läsare här på bloggen – så varför inte lära känna varandra lite bättre, tänker jag. Du kan äta helt vanlig mat.

10 saker du inte visste om otrohet – MSN

Så mycket vet du säkert om hjärnan, men visste du att. Läs vidare för att ta reda på det och åtta andra galna fakta om en av människans absoluta favoritsysselsättningar – …. Att klitoris är mer än vad som syns visste man inte förrän på 90-talet. Jag skulle nog kunna fortsätta en halv evighet. Varje dag passerar 7-10 liter gas genom tarmen, men bara en halv liter släpps ut som pruttar. Här har vi listat 10 saker du inte visste om sex. Brist på pengar i Hitlers barndom gjorde att familjen inte hade råd att gå till läkare. Och något måste ju tilltala kvinnor hos oss män, med …. Förnybar hud. Visste du att huden är ett organ? Då kan du sluta anstränga dig med att försöka minnas – våra näsor kan nämligen känna igen minst en biljon (!) dofter. Faktorer som ålder, ekonomi och tillfredsställelse har en stor påverkan på varför och hur folk bedrar sin partner. Här kommer lite rolig fakta som du kanske inte visste om skådespelerskan.

10 Saker Du Inte Visste
10 saker du inte visste om människokroppen Hälsoliv

10 Saker Du Inte Visste
10 SAKER DU INTE VISSTE OM MIG – YouTube

10 fakta du antagligen inte visste om Italien – 10fakta se

10 Saker Du Inte Visste
10 fakta du antagligen inte visste om Sverige – 10fakta se

AnnonsHär hittar du roliga och annorlunda prylar och saker i massor! Mängder av annorlunda och roliga prylar och presenter som du inte visste fanns! Vi. Otrohet och kärleksaffärer är vanligare än vad du kanske tror. Italien är känt för väldigt mycket. För att inte bara nämna några av dess saker; pizza, fotboll, katolism, romartiden, turism, Venedig med mycket, mycket mer. Mer än så behöver man inte veta om det lilla land som vi svenskar glatt kallar för lillebror. Det är nog vanligt att tro att man vet det mesta om sitt eget hemland. Men när man börjar läsa det finstilta visar det sig att det finns mycket man inte kände till. Dock ligger det ju inget bakom dessa ord som kan styrka hans påstående, och enligt mig är varje individ duktig på sin sak – oavsett kön. Vi har listat 10 saker du inte visste om människokroppen. Kolla in hela listan nedan och förbluffas över hur fantastisk du är! 10. Eller vet du hur många kilo världens starkaste snippa kan lyfta. Alltid 2 års garanti · 90 dagars öppet köp · Fri frakt över 499:-. Newsner ger dig nyheter som berör! Här är supermaten som gör underverk och håller dig frisk. Visste du att du kan dricka öl med kungafamiljen. Visste du att ett känt monument i USA ligger på fel plats. Det finns väldigt många platser runtom i världen som vi förundras över. Det. Ny vecka, babes! Denna måndag tänkte jag bjuda på 10 saker ni (kanske) inte vet om mig. Foto: SVEN LINDWALL. Av LEVA&BO. 19 jun 2014, kl 18:00 Att ättika är superbra att städa med är knappst någon nyhet längre. Men visste du att ättikan har en given plats i både badrumsskåpet och tvättstugan. Münchens Oktoberfest har mycket mer att erbjuda än sina berömda skägg, fylliga damer och stora öl. Spänn fast dina lederhosen och hoppa på vagnen! Discover. Nyheter & tips. 10 saker du kanske inte visste om Oktoberfest. Sök flyg. Vi har samlat tio. 10. Skonade judisk husläkare. För att komma i stämning har vi därför listat 10 saker du inte visste om julen! 10. Där berättas att gudarna varje kväll slaktade grisen Särimner …. Här är 10 saker du inte visste var onyttiga. Som alternativ till vanlig korv väljer många i dag så kallad fettfri korv. Är du en av dem som letar efter låg fetthalt i korven bör du tänka om. Hjärnan – mer än kroppens hårddisk. Bebisfakta – 10 saker du kanske inte visste om ditt barn. Peter är i Nordirland och jag (Helena) skriver om Irland. Det är jätteviktigt att räddningspersonal får veta viktiga saker om dig. Gör dig därför själv en tjänst och gå in i appen Hälsa.