Barn- och ungdomspsykiatrimottagning Hudiksvall – 1177

Vi samarbetar med barnomsorg, skola, socialtjänst och barnhälsovård. Du vänder dig hit för bedömning, utredning och behandling av barn och ungdomar med psykiatrisk problematik. Parkeringar nära BUP-mottagning Härryda, Mölnlycke på Ekdalavägen 2. Föräldrar, barn och tonåringar upp till 18 år kan söka till vår mottagning. En väg in når du på telefonnummer 020-51 20 20, vardagar klockan 8.00-16.30. Här får du vägledning och råd, och vid behov får du tid till en av våra mottagningar. Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen (BUP) erbjuder, i nära samverkan med vårdnadshavare, första linjens hälso- och sjukvård samt specialiserad vård till barn och ungdomar, 0 till och med 17 år, med psykisk ohälsa. Du har som patient rätt att säga till om du inte vill ha studenter närvarande under ditt besök. Till oss vänder man sig när resurserna på vårdcentralen, barnhälsovården eller skolhälsovården inte räcker till. På vår mottagning finns olika yrkeskategorier som till exempel sjuksköterska, socionom, psykolog, läkare och medicinska sekreterare. Du kan också lämna en egen vårdbegäran via e-tjänsterna eller fylla i …. Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Du som inte varit i kontakt med mottagningen. Om det är första gången du har kontakt med BUP Skåne vänder du dig till En väg in. Om BUP Enköping. Mottagningen är en öppenvårdsmottagning och bemannad kontorstid helgfria vardagar. NU-sjukvårdens barn- och ungdomspsykiatriska klinik är en specialistverksamhet inom sjukvården för barn och ungdomar som mår dåligt psykiskt. Om BUP-mottagningen Halmstad, Halmstad. 035 – 13 17 50. Öppenvårdsmottagning för bedömning, diagnostisering och behandling av psykisk ohälsa hos barn och ungdomar upp till 18 år. Mottagningens upptagningsområde är Jönköping, Habo och Mullsjö. Vi tar emot barn och ungdomar från kommunerna Enköping och Håbo. Chef för sektionsområdet är Peter Ericson.

BUP Barn- och ungdomspsykiatri i Stockholms läns landsting

Bup Mottagning
BUP-mottagningen Varberg, Varberg – 1177 Vårdguiden

Du som redan är patient hos oss kan ringa direkt till mottagningen på 018-611 24 10. Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av BUP-mottagning Härryda, Mölnlycke. Barn och ungdomar upp till 18 år och deras familjer är välkomna till mottagn. BUP Örebromottagningen diagnostiserar och behandlar barn och ungdomar upp till 18 år i Örebro, Kumla och Lekebergs kommun. Mottagningen har ett specialistteam som genomför neuropsykiatriska utredningar. Man kan själv kontakta mottagningen eller bli remitterad från t.ex. barnhälsovård, elevhälsa. Oftast har problemen blivit så stora att man inte längre får vardagen att fungera – hemma, i skolan och med kompisar. Barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning Alingsås arbetar i första hand med barn och ungdomar som bor i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga och Lerum. BUP är en förkortning för barn- och ungdomspsykiatri. Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen (BUP) i Nyköping erbjuder bedömning, utredning och behandling till barn och unga i åldern 0-17 år med medelsvår till svår psykisk ohälsa och deras familjer. Det kan t.ex. röra sig om depression, ångest eller neuropsykiatrisk problematik. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället. Här på BUP Kungsbacka kan du möta läkare, psykologer, socionomer, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, specialpedagoger och medicinska sekreterare. På vår mottagning finns olika yrkeskategorier som till exempel sjuksköterska, socionom, sekreterare, psykolog och läkare.

BUP-mottagning, Skövde – Skaraborgs Sjukhus

Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen Nyköping

Vill du komma i kontakt med en BUP-mottagning. Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Hudiksvall vänder sig till barn och ungdomar upp till 18 år boende i Norra Hälsingland, kommunerna Hudiksvall, Nordanstig och Ljusdal. Vår största diagnosgrupp är adhd eller misstanke om det. Övriga stora grupper är ångest. På BUP-mottagningen tar vi emot dig som är mellan 6 och 18 år och har psykiska svårigheter. Om kontakt med Öppenvårdsmottagningen inte är. Vårt uppdrag är att bedöma, utreda och behandla medelsvår till svår grad av psykisk ohälsa och/eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, hos barn och ungdomar upp till 17 år. Vi. Mottagningen ingår i BUP:s sektionsområde Västra Stockholm. Vilka e-tjänster som finns tillgängliga varierar mellan våra olika mottagningar. Du kan även söka hjälp hos Bup genom att ringa telefonrådgivningen En väg in, 020-51 20 20, eller genom att skicka in en egen vårdbegäran via våra e-tjänster. Som vårdnadshavare till ett barn under 13 år kan du skicka in egen vårdbegäran och göra andra vårdärenden åt barnet genom att agera ombud. Eftersom Sahlgrenska Universitetssjukhuset har ett utbildningsansvar förekommer det studenter på våra mottagningar och avdelningar. På vår mottagning finns olika yrkeskategorier som till exempel sjuksköterska, kurator, psykolog och läkare. På vår mottagning finns olika yrkeskategorier som till exempel sjuksköterska, socionom, psykolog och läkare. Barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning Skene arbetar i första hand med barn och ungdomar som bor i Mark och Svenljunga. Vid akuta barnpsykiatriska tillstånd dagtid (måndag–fredag kl. 8.00–16.30.) kontaktar du BUP-mottagningen per telefon. Vid akuta barnpsykiatriska tillstånd jourtid (kvällar, nätter och helger) hänvisar vi dig till BUP-akuten i Göteborg (tfn 031-343 55 44). På BUPs neuropsykiatriska mottagning tar vi emot dig som är under 18 år och har en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. BUP Neuropsykiatrisk mottagning Sjukhuset i Mariestad. 542 24 Mariestad. BUP erbjuder utredning, stöd och behandling till barn och ungdomar upp till 18 år. BUPs akutmottagning finns på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Barn och ungdomar upp till 18 år och deras familjer är välkomna till mottagningen. All kontakt sker genom mottagningen i Alingsås, men det finns också möjlighet till besök i Lerum. Om det är första gången du söker kontakt med oss på BUP ska du ringa till vår telefonrådgivning på 018-611 25 29. BUP-mottagning Alingsås. C. Central arbets- och fysioterapienhet Borås. Central arbets- och fysioterapienhet Skene. D. Diabetesmottagning. Diagnostiskt centrum. Alex besöker BUP. Hur ser det ut på BUP. Måste man prata om man inte vill. Det närmaste ligger 324 meter bort, Hönekullavägen. Alla besök på BUP är avgiftsfria.